پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی کاردانی نظام جدید بهمن ماه سال 1400
دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۰
پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی کاردانی نظام جدید بهمن ماه سال 1400

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت

از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز چهارشنبه مورخ 1400/11/06 لغایت روز پنج شنبه مورخ 1400/11/14 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8 صبح الی 16 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

1 اصل شناسنامه + یک سری کپی از تمام صفحات آن

2 اصل کارت ملی و یک کپی پشت و رو

3 - عکس 4*3 جدید تمام رخ (خواهران 4 قطعه، برادران 5 قطعه) ضمناً تمامی عکسها باید پشت نویسی کامل شوند.

4 اصل گواهی موقت پایان دوره دوم متوسطه یا متوسطه عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی

5- اصل ریز نمرات دوره دوم متوسطه یا متوسطه عکسدار و مهر و امضا شده و تمبردار + 2 سری کپی

6- اصل مدرک پایان دوره دوم متوسطه یا متوسطه عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی

7 - شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ هفت میلیون ریال (7،000،000 ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

8 - پرینت قبولی ازسایت سازمان سنجش

9 - آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، ارائه اصل و کپی این کارت الزامی است .

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – ابتدای بلوار ایمان شمالی – روبروی بانک سپه- کدپستی : 7187985443  تلفکس : 36987 - 071

تذکر: لطفا قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

مؤسسه آموزش عالی آپادانا از مهر ماه 1387 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همت جمعی از اساتید نمونه و برجسته دانشگاه شیراز فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نموده است. این مؤسسه در حال حاضر در رشته های هنر و معماری، فنی مهندسی و علوم انسانی، در مقاطع مختلف كاردانی و كارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش كشور و هم چنین پذیرش های بدون آزمون این سازمان (بجز در مقطع ارشد)، دانشجو می پذیرد و امیدوار است در سال های آتی دوره های آموزشی خود را در رشته ها و مقاطع دیگر گسترش دهد. كلیه قوانین و مقررات مؤسسه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدارك تحصیلی دانش آموختگان مؤسسه مورد تأیید رسمی این وزارت می باشد.