کارشناسی ناپیوسته حسابداری
شرایط پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی حسابداری
افرادی می توانند در این رشته مشغول به تحصیل شوند که شرایط زیر را داشته باشند :
- دارا بودن مدرک کاردانی در رشته های مرتبط (رشته های غیرمرتبط باید دروس جبرانی را بگذارند)
- قبولی در آزمون سراسری
- دارا بودن شرایط عمومی تحصیل در نظام آموزش عالی
طول دوره و شکل نظام آموزشی کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی حسابداری:
طول دوره کارشناسی ناپیوسته 2 سال است و برنامه های درسی آن در 4 نیمسال برنامه ریزی شده است. طول هر نیمسال 16 هفته آموزشی است . هر واحد نظری معادل 16 ساعت و هر واحد عملی معادل 48 ساعت می باشد.
کارشناس علمی - کاربردی حسابداری فردیست که دانش و مهارتهای لازم را در زمینه های حسابداری صنعتی ، دولتی و مالی فرا گرفته باشد.
از آنجا که سیستم حسابداری نقش موثری در برنامه ریزی و کنترل عملیات موسسات اقتصادی جامعه ایفا می کند و مدیریت می تواند با تجزیه و تحلیل دقیق آنها چگونگی اجرای عملیات را مورد ارزیابی قرار دهد، وعلل عدم کارایی را کشف کند ، تربیت کارشناسان حسابداری می تواند بسیاری از کمبودها را جبران کند.
پس از پایان دوره تحصیلی کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی حسابداری، فارغ التحصیلان این رشته دارای توانمندیهای زیر میباشند:
- انجام امور حسابداری عمومی در موسسات بازرگانی ، بانکها و واحدهای تولیدی و صنعتی و موسسات دولتی
- انجام امور حسابداری در موسسات دولتی ، غیرانتفاعی و تعاونیها
- حسابرسی شرکت بازرگانی، تولیدی و صنعتی
- طراحی و اجرای سیستمهای حسابداری و مالی
چارت درسی هر رشته، نقشه راه دانشجویان در هر دوره آموزشی بوده و شامل: درس های پیشنهادی برای هر نیمسال، تعداد واحد پیشنهادی برای هر نیمسال، دروس دارای پیش نیاز و هم نیاز، کد درس ها و ... می باشد. برای استفاده مناسب از چارت درسی به نکات زیر توجه فرماييد:
الف) انتخاب واحد نیمسال اول توسط آموزش دانشگاه صورت میپذیرد، اما انتخاب واحد نيمسالهای بعد توسط دانشجو انجام خواهد شد. اکيداً توصيه میشود که دانشجویان بر اساس چارت درسي رشته خود انتخاب واحد نمايند تا با مشکلی روبرو نگردند؛
ب) دروس هر نیمسال فقط در همان نیمسال ارائه میشود؛
ج) اگر به هر دليل، مایل به اخذ تعداد واحد کمتر یا بیشتری از تعداد مشخص شده در هر نیمسال هستید، حتماً با مدیرگروه خود مشورت کنید؛
د) بعضی از دروس قبل از اخذ شدن توسط دانشجو باید یک سری از شرایط را داشته باشند تا سیستم به دانشجو اجازه اخذ آن درس را بدهد؛ وقتی گفته ميشود درس الف پیش نیاز درس ب است، به این معنی ميباشد که قبل از برداشتن درس ب حتماً باید درس الف گذرانده شده باشد و وقتی ميگردد دو درس هم نیاز یکدیگر هستند به این معنی است که باید هر دو درس با هم در یک ترم اخذ شوند.
هـ) جهت اخذ مدرک، تمامي دروس قيد شده در چارت درسي و از جمله دروس اختياري بايستي گذرانده شوند.
ي) چارت درسی رشته خود را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
سر فصل دروس هر رشته، برنامه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فن آوری برای آن رشته است، که تعریف، هدف، اهمیت و ضرورت رشته و هم چنین طول دوره و تعداد واحد های درسی لازم برای اخذ مدرک در آن رشته را شامل می شود. انواع دروس (شامل دروس جبرانی، اصلی، تخصصی، اختیاری و عمومی) به همراه عناوینی که در هر درس بایستی تدریس شود در این برنامه موجود است. بعلاوه لیستی از کتاب های معتبر جهت معرفی منبع برای هر درس در این برنامه ها ارایه شده است. اساتید و دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به فایل زیر اطلاعات مناسب و مهمی را در مورد رشته خود به دست آورند.
زبان تخصصي(2) | لینک دانلود |
مباحث جاري در حسابداري | لینک دانلود |
حسابداري دولتي(2) | لینک دانلود |
حسابداري پيشرفته(2) | لینک دانلود |