کارشناسی ارشد ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار
هدف از طراحی این دوره آموزشی تربیت انسانی است خود اتکا، خودباور، مسلط به فناوری و معتقد به این که ماشین باید در خدمت و به فرمان انسانیت و ارزش های اسلامی- انسانی جامعه باشد. دارای غرور و خودباوری ملی؛ معتقد به همکاری بین المللی است و نه بردگی، تابعیت و دنبال روی؛ معتقد و به دنبال رویه فنی و اجرای بدیع و نوآورانه مأموریت های محوله؛ نوآور و پیشتاز در عرصه اقتصادی؛ معتقد به کسب اقدار و قدرت و ثروت با تلاش و شایستگی برتری اخلاقی - کار - علمی می باشد. دستیابی به این مهم از طریق تربیت مهندسین توانمند و آشنا و بلکه مسلط به اصول و پایه های علمی صورت می گیرد که با زمینه های کاربردی و مهندسی آشنایی نظری و تئوری لازم را با ترکیب متناسب نظر و عمل یافته اند.
با توجه به سرعت بالای تحولات علمی و توسعه فناوری در عرصه های مرتبط با مهندسی کامپیوتر و تأثیر مستقیم آن در همه رشته های علمی دیگر و در زندگی انسان امروزف این ضرورت احساس می شود که به روز شدن شکل و قالب دوره و تجدیدنظر در درس ها و محتوای آن ها صورت پذیرد تا بدینوسیله هم رشته مهندسی کامپیوتر و هم تمامی رشته ها و عرصه های کاری صنعتی و خدماتی در کشور از این تحولات سریع به صورت نهادینه نظام مند بهره مند گردند.
نرمافزار جزء غير قابل لمس كامپيوتر است و برنامهها و دادههايي است كه به كامپيوتر فرمان ميدهند كه چه عملي را انجام دهد درحالي که سخت افزار جزء ملموس و فيزيکي کامپوتر است. نرمافزار، همانند روح كامپيوتر است و سختافزار همانند جسم آن است.
چارت درسی هر رشته، نقشه راه دانشجویان در هر دوره آموزشی بوده و شامل: درس های پیشنهادی برای هر نیمسال، تعداد واحد پیشنهادی برای هر نیمسال، دروس دارای پیش نیاز و هم نیاز، کد درس ها و ... می باشد. برای استفاده مناسب از چارت درسی به نکات زیر توجه فرماييد:
الف) انتخاب واحد نیمسال اول توسط آموزش دانشگاه صورت میپذیرد، اما انتخاب واحد نيمسالهای بعد توسط دانشجو انجام خواهد شد. اکيداً توصيه میشود که دانشجویان بر اساس چارت درسي رشته خود انتخاب واحد نمايند تا با مشکلی روبرو نگردند؛
ب) دروس هر نیمسال فقط در همان نیمسال ارائه میشود؛
ج) اگر به هر دليل، مایل به اخذ تعداد واحد کمتر یا بیشتری از تعداد مشخص شده در هر نیمسال هستید، حتماً با مدیرگروه خود مشورت کنید؛
د) بعضی از دروس قبل از اخذ شدن توسط دانشجو باید یک سری از شرایط را داشته باشند تا سیستم به دانشجو اجازه اخذ آن درس را بدهد؛ وقتی گفته ميشود درس الف پیش نیاز درس ب است، به این معنی ميباشد که قبل از برداشتن درس ب حتماً باید درس الف گذرانده شده باشد و وقتی ميگردد دو درس هم نیاز یکدیگر هستند به این معنی است که باید هر دو درس با هم در یک ترم اخذ شوند.
هـ) جهت اخذ مدرک، تمامي دروس قيد شده در چارت درسي و از جمله دروس اختياري بايستي گذرانده شوند.
ي) چارت درسی رشته خود را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
سر فصل دروس هر رشته، برنامه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فن آوری برای آن رشته است، که تعریف، هدف، اهمیت و ضرورت رشته و هم چنین طول دوره و تعداد واحد های درسی لازم برای اخذ مدرک در آن رشته را شامل می شود. انواع دروس (شامل دروس جبرانی، اصلی، تخصصی، اختیاری و عمومی) به همراه عناوینی که در هر درس بایستی تدریس شود در این برنامه موجود است. بعلاوه لیستی از کتاب های معتبر جهت معرفی منبع برای هر درس در این برنامه ها ارایه شده است. اساتید و دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به فایل زیر اطلاعات مناسب و مهمی را در مورد رشته خود به دست آورند.
رکوردی یافت نشد !